Waar gaat dit over?


Waar gaat dit over?

Dit is een persoonlijk blog (en soort van online notitieboek) over alles wat mij als self proclaimed geek interesseert... science fiction, muziek, electronica, D&D, games, lezen,  schrijven, en meer...Blogger beperkingen

Blogger heeft wat beperkingen, en een eigen 'landing page' maakt het er niet beter op. Hier zijn een paar tips:


Topics / Filters (onderwerpen, de landing page op https://www.ninelizards.com)

- De layout is afhankelijk van je device (mobile / desktop) en of je de desktop versie als voorkeur hebt ingesteld. De functionaliteit is verder hetzelfde.


(click om te vergroten

- Tik of klik op het 'armadillo' logo voor het meest recente bericht. Mobiele apparaten worden automatisch herkend, tenze je 'desktop site' hebt aangezet.

- Op de landing page (topics / filters) brengt een klik op een van de topic plaatjes je naar het blog:


- Zoeken is alleen mogelijk vanaf de 'desktop' versie van het blog


Op een mobiel apparaat (mobielve verse van dit blog)

- Tik op de header voor alle berichten:- Tik een regel om het betreffende bericht te zien.

- Het drop-down menu beneden de header laat je specifieke paginas zien, en brent je terug naar de landings-pagina (topics / filters):Op een PC (desktop versie van het blog)

- Op de landing page (topics / filters) brengt een klik op een van de topic plaatjes je naar het blog:- De zoek functie is te vinden onder de wegwijzer:- Om een bericht te lezen klik je NIET op het plaatje, maar op de naam van het bericht, of op de regel 'read more' (wanneer deze er is)Klik op de 'wegwijzer' om terug te keren naar de landing page met alle onderwerpen (topics / filters):
Over de maker

Ik schrijf slechte fictie. In slechter Engels. Ooit had ik de illusie dat mensen mijn BBS zouden bezoeken, of homepage, of mijn blog. Sindsdien ben ik over gegaan naar de dark side en heb de werkelijkheid omarmd.

In alle overige aspecten ben ik haast een normaal iemand.

Andere bezigheden / kenwoorden: her-verbouwen van mijn keuken, muurschilderingen, twee dochters, werk voor een technologie bedrijf. Ik betaal trouw mijn belastingen (tenzij ik eronder uit kan komen). I houd van gadgets, van lezen en schrijvenz fantasy en science fiction. Ik kijk een ongezonde hoeveelheid 'cult' televisie series (alles van Supernatural tot Fringe, Farscape, van Doom Patrol tot VR5 tot... nou ja, wat het ook maar is).

Soms probeer ik mijn gedachten een solide vorm te geven, en heel af en toe slaag ik daar in. Dat wil zeggen: ook dunne poep neemt vaste vorm aan, wanneer je maar lang genoeg wacht...


Taal

Dit is een meertalig blog, al is het meeste in het Engels. Wanneer een post in meer dan een taal is dan begin ik meestal in het Engels. Headers in Engelstalige secties zijn blauw, in Nederlandstalige secties zijn ze rood.


Disclaimer

Je hebt de disclaimer wel gelezen, toch?


Meer


No comments:

Post a Comment