Waar gaat dit over?

Dit is een persoonlijk blog over alles wat mij als self proclaimed geek interesseert... science fiction, muziek, electronica, games, en meer van dat soort onzin.

Onderwerpen (Incompleet)

Disclaimer


Over de auteur

Ik schrijf slechte fictie. In slechter Engels.

In alle overige aspecten ben ik bijna een normaal iemand.

Andere bezigheden / kenwoorden: (Her)(ver)bouwen van mijn keuken, muurschilderingen, twee dochters, werk voor een technologie bedrijf, en ik betaal mijn belastingen (tenzij ik eronder uit kan komen). I hou van gadgets, van lezen van en kijken naar science fiction. Ik kijk een ongezonde hoeveelheid 'cult' televisie series (alles van Supernatural naar Fringe naar Farscape, van Doom Patrol tot VR5 tot... nou ja, wat het volgende ook is).

Soms probeer ik mijn gedachten een solide vorm te geven, en soms slaag ik daar in. Dat wil zeggen: ook dunne poep neemt vaste vorm aan, wanneer je maar lang genoeg wacht...


Gebruik je een mobiel apparaat?

Gebruik het drop down menu bovenaan de pagina voor de belangrijkste onderwerpen. Je vind alle onderwerpen en de zoek functie op de web versie.

Gebruik de mobiele versie

Gebruik de web versie 


Taal

Dit is een meertalig blog. Als een post in meer dan een taal is dan begin ik meestal in het Engels. Headers in Engelstalige secties zijn blauw, in Nederlandstalige secties zijn ze rood.

Laat alleen nederlandstalige berichten zien. 


Afbeeldingen

Klik op een afbeelding voor een grotere versie in een hogere resolutie, indien beschikbaar. 

No comments:

Post a Comment